Bekijk project
Route
Events
Afgerond
Generatie Z | 11.03.2022

MICA New School

Welkom bij MICA New School! Een nieuwe formule van de Media Innovatie Campus met iedere editie een nieuw thema, altijd binnen een netwerk van gelijkgestemden. Op vrijdag 11 maart om 12.00 uur stond de eerste New School gepland. Thema: de Zoomers. Generatie Z kleurt de wereld van vandaag en morgen.

Vaste ingrediënten

Binnen MICA kijken we continu hoe we voor jou, als student of professional, als opleider of ondernemer, het creatieve verschil kunnen maken. Vanuit deze visie is ons nieuwste kindje geboren: MICA New School. Een fris format om samen te leren, te proberen en kennis te delen. Waar ruimte is voor verwachte en onverwachte gesprekken, altijd in een luchtig jasje mét lunch en drinks geserveerd.

Eerste editie

Op vrijdag 11 maart zijn we voor het eerst live geweest, in het centrale hart van MICA aan de Sixmastraat 15 in Leeuwarden. Tussen 12.00 en 13.30 uur.

Programma

Keynotespreker Carmen van de Beek, van BRAND / C, begeleidt bedrijven met het binden en boeien van jongeren tussen de 12 en 30 jaar.
Host Karlijn ter Horst is 'mooiedingenmaker' en verhalenvertaler. Wat haar betreft is 'storytelling' verleden tijd en hebben we het vanaf nu over 'storydoing'.
European Influencers Academy focust zich op verantwoord influencen in een tijd waar nepnieuws kan leiden tot extreme en ongefundeerde meningen.
Siebe Annema is MICA's kwartiermaker. Hij praat MICA, beweegt MICA, ademt MICA én weet alles over de actuele projecten.
Hanneke Trul is docent en coach ondernemerschap aan het Friesland College.