Bekijk project
Route
Events
Afgerond
Samen MICA vormgeven | 13.09.2021

Pizzasessie

Dat pizza een perfecte voedingsbodem is voor een goede brainstorm is breed bekend. Op uitnodiging van MICA kwam daarom in september een gelegenheidsteam bijeen om onder het genot van dampende pizza’s de Media Innovatie Campus verder vorm te geven. Honderden post-its werden driftig op brown papers geplakt om thema’s als de indeling van het pand, de ideale buurman en gewenste functionaliteiten meer inhoud te kunnen geven.

Brainstormen met pizza

Zou het de pizza zijn geweest of toch de inhoud van de sessie? Feit is dat vijftien creatieven vanuit het onderwijs en het bedrijfsleven de moeite namen om op een maandagavond samen te brainstormen. Onder aanvoering van Brainfuel werd gesproken over snelle acties, maar mocht men ook wild gaan dromen. Wat zou MICA bijvoorbeeld echt saus geven. Zou dat een rooftopbar kunnen zijn of een samenwerking met Nintento? De toekomst zal het leren.

Na de pizzasessie zijn meteen de eerste post-its van de muur geplakt en omgezet in acties. Aan andere ideeën zijn doelstellingen geplakt en die worden de komende periode zichtbaar. De sessie markeert opnieuw een belangrijke stap in het bouwen van de Media Innovatie Campus als het centrum van de creatieve industrie.